Støt DSR – Danish Sim Razers

Vi er sport’s idioter, eSport for at være præcis. Vi kører simulator ræs – eRacing – på flere forskellige platforme. Vi afholder ugentlige racerløb, også gerne mere end det. De fleste løb kan følges på Twitch og youtube, søg på Danish Sim Razers eller DSR.

Vi er en landsdækkende klub, Vi mødes på nettet, over samtale party’s og game chat’s. En gang eller to om året, afholder vi sammenkomster for de medlemmer der ønsker at deltage.

Vi vil så gerne mødes noget mere, mødes om sporten, udbrede sporten & gøre den mere social, mere set & ikke mindst mere følt…

Støt derfor “DSR” Danish Sim Razers med et Benzinkort, måske endda også El &/eller Telefoni…

Det du støtter er – Udbredelsen af eRacing i form af bla. organiseret online løb, Hjemmesiden’s drift, offentlige sammenkomster om sporten blandt meget mere.

Med et OK benzinkort kan du støtte vores klub med 6 øre, hver gang du tanker en liter benzin eller diesel. Jo mere du tanker, jo flere penge får klubben. OK betaler hele beløbet. Når du første gang har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 250.-

Du betaler ikke ekstra

Det koster ikke noget at få et OK benzinkort, der er ikke oprettelsesgebyr, kontoen er rentefri, & du betaler kun din regning én gang om måneden.

Har du et OK benzinkort i forvejen, kan du nemt & hurtigt støtte klubben. Ring til OK på 70102033, så klare de det hele for dig.

Tredobbelt støtte til klubben

Du kan støtte klubben med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, når du tanker med dit OK benzinkort. Bliver du enten mobil- eller elkunde, så fordobles støtten til 12 øre pr. liter. & bliver du både mobil- & elkunde, tredobler OK støtten til hele 18 øre pr. liter, hver gang du tanker med dit OK benzinkort. Det bliver til mange penge i løbet af et år, som kan mærkes i klubkassen. & det koster ikke ekstra for dig – OK betaler nemlig hele beløbet.

Det er nemt at skifte til OK

De klarer det hele for dig & tager sig af alt det praktiske i forbindelse med skiftet fra dine nuværende leverandører til OK.

Du kan læse mere & bestille på

www.ok.dk/lokalsporten

Du kan også ringe på 70102033 eller sende en sms til 1912 med teksten “SPORTEN”, så ringer OK til dig.

En anden mulighed for at støtte klubben, er at donere ved bank overførsel:
Reg nr. 9245
Konto nr. 2450022945

Vi som klub, håber at få din støtte.

DSR – Danish Sim Razers